Parkeren nabij La Luna

Parkeren om en rond La Luna

In de straten rond La Luna kan je perfect parkeren. Let op dat je geen in- of uitrit blokkeert. De oprit voor het gebouw van La Luna is private eigendom van de eigenaars van het gebouw. Daarom vragen we uitdrukkelijk van je wagen daar NIET te zetten. Dit om de goede verstandhouding met onze buren niet te verstoren. We wensen nl onze buren zo lang en zo goed mogelijk te vriend te houden.

Indien je 300m wil lopen kunnen we je een grote parking aanbevelen. Nl de parking van Sport Oase. Te bereiken via de Ruggeveldlaan of via August van de Wielelei in de richting van het Wijnegem Shopping center. Ingang, 80 m voorbij het kruispunt, aan cafe ‘Den Haas’ rechtsaf.

Daarnaast kan je eveneens terecht op de parking van Rivierenhof eveneens te bereiken via Ruggeveldlaan. Er is ook nog de nieuwe school op de Ruggeveldlaan met een grote parking aan. Je moet enkel 300 m willen lopen.

Bedankt voor je begrip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.