Corona-maatregelen in La Luna

Corona-maatregelen in La Luna

Opdat ieder van ons met een gerust hart de dansvloer kan opstappen, willen we nauwgezet de voorschriften volgen die voor dansscholen van toepassing zijn. We delen graag onze leidraad met je voor een veilige start. Lees je hem goed door vooraleer je naar La Luna komt? 

Naar La Luna komen

  • Vooraf inschrijven is door de omstandigheden absoluut noodzakelijk geworden. Je kan je online inschrijven via de La Luna site. 
  • Kom enkel naar La Luna wanneer je gezond bent. Heb je last van symptomen gelinkt aan corona nadat je bent ingeschreven? Of ben je onlangs in contact geweest met iemand die deze symptomen heeft? Blijf dan thuis en verwittig ons en je danspartner.
  • O.w.v. ‘crowd management’ vragen we je liefst net voor de les toe te komen, en na de les ook vlot weer naar huis te gaan. Blijf ev. even in de auto wachten als je te vroeg bent. We vinden het zelf ook jammer dat nakletsen niet kan…
  • Bij het binnenkomen desinfecteer je je handen met de aangeboden handgel. Ook wanneer je het pand verlaat raden wij dit aan. 
  • Je komt binnen met mondkapje op, en na het tonen van een geldig (CST) QR -code kan je binnen.

Lessen

Gedurende de hele lessenreeks of workshop dans je enkel met je eigen danspartner, zowel voor, tijdens als na de les.
Je danspartner maakt deel uit van je persoonlijke bubbel van 5 personen. Hoe fijn het ook zou zijn, we wisselen niet van partner.
Per les kunnen er max 10 koppels deelnemen zodat je met voldoende afstand van andere koppels kan dansen.
Tijdens de lessen zal de co2 meter aan staan. En indien deze aangeeft zullen er ramen en/of deuren alsook koepels worden opgezet om de luchtkwamiteit te kunnen blijven garanderen.
Voorzie u daarom van een warme trui tijdens de wintermaanden.

Lesgevers

De lesgevers zullen steeds 1,5m afstand houden van de lesnemers. Alle aanwijzingen zullen contactloos en vanop veilige afstand gegeven worden.

Ziekte & afwezigheid

Bij ziekte of verlet verwittig je La Luna en je danspartner.

Toiletbezoek

Er zal een flacon desinfecterende handgel voor je klaarstaan aan de deur van de toiletten. Graag voor én na ieder toiletbezoek je handen ontsmetten met alcogel of water en zeep. 

Bar

De lesgevers bedienen je graag aan de bar. Doe gerust teken als er even niemand is. Ga echter niet zelf op zoek naar je drankje. Graag je handen ontsmetten nadat je geld (aan)nam. 
Wanneer je zit aan een tafeltje kan het mondmasker af.

Zo zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.

Dankjewel om onze leidraad te volgen!

Update: 2 december 2021
Gelet op de huidige coronasituatie, en tot onze spijt, lijkt het ons aangewezen om alle practica’s in de maand december te schrappen.
Sowieso zal onze milonga van 5 december eveneens NIET doorgaan.

Het La Luna-team