Corona-maatregelen in La Luna

Corona-maatregelen in La Luna

Beetje bij beetje kunnen de activiteiten in La Luna weer opstarten. Opdat ieder van ons met een gerust hart de dansvloer weer kan opstappen, willen we nauwgezet de voorschriften volgen die voor dansscholen van toepassing zijn. We delen graag onze leidraad met je voor een veilige start. Lees je hem goed door vooraleer je naar La Luna komt? 

Naar La Luna komen

  • Vooraf inschrijven is door de omstandigheden absoluut noodzakelijk geworden. Je kan je online inschrijven via de La Luna site. 
  • Kom enkel naar La Luna wanneer je gezond bent. Heb je last van symptomen gelinkt aan corona nadat je bent ingeschreven? Of ben je onlangs in contact geweest met iemand die deze symptomen heeft? Blijf dan thuis en verwittig ons en je danspartner.
  • O.w.v. ‘crowd management’ vragen we je liefst net voor de les toe te komen, en na de les ook vlot weer naar huis te gaan. Blijf ev. even in de auto wachten als je te vroeg bent. We vinden het zelf ook jammer dat nakletsen nog niet kan…
  • Bij het binnenkomen desinfecteer je je handen met de aangeboden handgel. Ook wanneer je het pand verlaat raden wij dit aan. 
  • Je komt binnen met mondkapje op, en na het tonen van een geldig QR -code kan je binnen op de oefenavonden en milonga’s zonder mondkapje.
  • Indien je geen QR-code hebt dan kan je aan de ingang een zefltest vragen aan 2€. Een test van thuis meegebracht kunnen echter niet goedkeuren.

Lessen

Gedurende de hele lessenreeks of workshop dans je enkel met je eigen danspartner, zowel voor, tijdens als na de les.
Je danspartner maakt deel uit van je persoonlijke bubbel van 5 personen. Hoe fijn het ook zou zijn, we wisselen niet van partner.
Per les kunnen er max 10 koppels deelnemen zodat je met voldoende afstand van andere koppels kan dansen.

Lesgevers

De lesgevers zullen steeds 1,5m afstand houden van de lesnemers. Alle aanwijzingen zullen contactloos en vanop veilige afstand gegeven worden.

Ziekte & afwezigheid

Bij ziekte of verlet verwittig je La Luna en je danspartner.

Toiletbezoek

Er zal een flacon desinfecterende handgel voor je klaarstaan aan de deur van de toiletten. Graag voor én na ieder toiletbezoek je handen ontsmetten met alcogel of water en zeep. 

Bar

De lesgevers bedienen je graag aan de bar. Doe gerust teken als er even niemand is. Ga echter niet zelf op zoek naar je drankje. Graag je handen ontsmetten nadat je geld (aan)nam. 

Zo zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.

Dankjewel om onze leidraad te volgen!