Danspartner voor tangolessen

Het zou jammer zijn geen tangolessen te kunnen volgen omdat je geen danspartner hebt. Daarom helpt La Luna je graag met zoeken. Om dit te kunnen doen hebben we informatie nodig. Dat is je leeftijd, lengte en het niveau waarin je wil tangolessen nemen.

Hoe zoeken we een danspartner voor tangolessen?

Je stuurt ons de nodige gegevens en wij gaan gebruik makende van sociale media een oproep plaatsen op de sociale media zoals Facebook. Of, bij een mailing van La Luna zal er een berichtje worden mee gestuurd waarin vermeld staat dat er partners worden gezocht waarna kandidaten zich kunnen aanmelden.
In het bericht dat op sociale media zal worden geplaatst zal het geslacht, de lengte en leeftijd vermeld worden samen met het niveau.
Pas wanneer er zich een kandidaat meldt wordt aan de kandidaat-danspartner het telefoonnummer en/of het e-mailadres door gegeven zodat er contact kan komen tussen de aanvrager en de kandidaat. Hierna is het aan het samengesteld danskoppel om verder contact met elkaar op te nemen en afspraken te maken rond de eerste ontmoeten dwz de lesdag en het uur af te spreken waarop ze elkaar zullen treffen.

Er worden door La Luna geen persoonlijke gegevens op sociale media geplaatst of doorgegeven aan kandidaten zonder goedkeuring van de aanvrager.

Let op!

Hiermee willen we geen danspartner garanderen maar de kans om een partner te vinden, wordt groter indien wij mee zoeken. We gaan ervan uit dat wanneer je zelf een partner gevonden hebt, je La Luna hiervan op de hoogte brengt. Ook spreekt het voor zich dat we je een partner helpen zoeken om te starten in La Luna.
Deze dienst vraagt heel veel inspanning en we rekenen er op dat de aanvrager respectvol om gaat met de gevonden danspartner en La Luna.

Als laatste wenst La Luna de nieuwe samengestelde danskoppels veel succes en vooral plezier tijdens de tangolessen.

.