Judith & Tom

Tom & Judith La Luna

Tom en Judith

Sinds 2008 dansen Tom en Judith samen tango. Judith had haar moderne dans en balletachtergrond mee, Tom zijn muzikale verleden als dj. Deze mix bleek een verslavende tangococktail.

Vakanties, citytrips, after work ontspanning, … leiden allen naar … tangosalons. Maar les volgen hoort daar ook bij. Hun eerste stappen, en tangojaren werden gedanst bij Lin en Daniël, daarna bij Oliver en Marisa (La Tangueria). Vervolgens gingen ze de internationale scène op en volgden ze workshops bij verschillende maestros als Bruno Tombari en Mariangeles Caamano, Céline Ruiz en Rodrigo Rufino, Augustina Berenstein en Rodrigo Palacios, …

De jongste jaren verdiepen ze hun tango bij het Siciliaanse koppel Barbara Carpino en Claudio Forte. De elegantie, zachtheid, connectie, muzikaliteit en techniek van Barbara en Claudio zijn gewoonweg om van te snoepen.

De jongste jaren verdiepen Judith en Tom hun tango bij het Siciliaanse koppel Barbara Carpino en Claudio Forte. De elegantie, zachtheid, connectie, muzikaliteit en techniek van Barbara en Claudio zijn gewoonweg om van te snoepen.

Tom en Judith geven ook tangoles in La Luna. Hun lessen zijn een combi van humor, plezier en sérieux qua techniek. Wanneer lesnemers vorderen op hun eigen tempo en binnen hun eigen kunnen, wanneer ze lachen, een zachte connectie maken met hun danspartner en na de les zuchten: “wij zijn meer ontspannen dan toen we hier aankwamen na het werk” denken Tom en Judith “yessss!”